Spring naar inhoud

Afspraak en tarieven

Intake gesprek

Bij de eerste afspraak wordt desgewenst en in overleg met u een behandelplan opgesteld. Hierin komt uw hulpvraag en overleggen we welke behandeingen het meest geschikt zijn of u het meest aanspreken.
Verder lopen we een formulier door met vragen over de gezondheid van u of uw dier. Dit om te kunnen bepalen welke oliën het beste ingezet of juist vermeden moeten worden. Het eerste consult zal daardoor meer contact gericht dan behandelingsgericht zijn.

Wilt u een losse behandeling dan zal er uiteraard niet veel tijd voor het intake gesprek nodig zijn.

De behandeling vindt plaats bij mij in de praktijkruimte. De duur is afhankelijk van het type behandeling die u wenst. 
Bij Healing Touch houdt u uw kleding aan, bij de behandelingen met olie hoeft alleen dat kledingstuk uit waar de olie op de huid aangebracht wordt. Bij Raindrop en Aroma Balance zijn dat de rug en de voeten. Bij de Vitaflex wordt ook het onderbeen behandeld.

Healing Touch is een behandeling die ook op afstand plaats kan vinden.

Wanneer u dat wenst kunt u een verslag thuisgestuurd krijgen met eventueel een kopie voor uw behandelend arts.


Behandeling van dieren

Dieren behandel ik het liefste in hun eigen omgeving, omdat ze zich daar beter op hun gemak voelen en zich daardoor makkelijker over kunnen geven aan de behandeling.  De eerste kennismaking met Healing Touch kan een beetje vreemd aanvoelen voor ze, maar vaak geven ze zich al snel over aan de ontspannende werking. Mocht het dier het niet prettig vinden om aangeraakt te worden, dan is dat ook niet persé nodig.
Behandeling op afstand is ook een mogelijkheid.

Thuis kan ik desgewenst een verslag maken van de behandeling. Deze ontvangt u dan over de mail en kunt u eventueel doorsturen naar de behandelende dierenarts.