Spring naar inhoud

Aroma Massages

Hierbij worden essentiële oliën op de voeten en/of de rug met specifieke technieken aangebracht. De technieken worden zo gekozen dat de oliën optimaal hun werk kunnen doen. Ik maak gebruik van verschillende technieken.

 

Raindrop Technique

Deze methode is door Gary Young in 1989 ontwikkeld om het lichaam op alle facetten te ondersteunen en te versterken. Het is een hele krachtige techniek die de cellen reinigt en als het ware reset. Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt. Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben ze effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt, wordt ook het zelfhelend vermogen geoptimaliseerd en krijgt je immuunsysteem een boost. Hierdoor wordt de bron van vele klachten aangepakt waardoor de symptomen verdwijnen.

De Raindrop technique is heerlijk als wellness maar vooral als ondersteuning van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ook deze techniek helpt je niet alleen fysiek, maar kan zeker ook helpen bij het vrij maken van emoties. 

Afhankelijk van de klachten en in overleg zullen de originele oliën gebruikt worden of stel ik een alternatieve samenstelling voor. De complete Raindrop bestaat uit het behandelen van voeten en rug, maar je kunt ook kiezen uit alleen de voeten of de rug.

 

Aroma Balance Technique

Deze aromatherapie is vooral gericht op het in balans brengen van het lichaam op alle niveau's. Dus niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal. Het is een heerlijk ontspannende massage.
De gebruikte oliën en technieken worden gekozen op hun werking, naar aanleiding waar jij behoefte aan heeft.

De complete Aroma Balance bestaat uit het behandelen van voeten en rug, maar u kunt ook kiezen uit alleen de voeten of de rug.