Spring naar inhoud

Behandelingen

Ons lichaam slaat alles wat we meemaken op in het geheugen van onze cellen. Net zoals een computer dat doet. Alles wat er om ons heen gebeurt wordt mentaal en emotioneel geregistreerd en verwerkt in onze hersenen. Gewone dingen worden opgeslagen in de hersenen, maar niet in de cellen van ons lichaam. Gebeurt er echter iets heel onverwachts of iets heftigs, dan kunnen onze hersenen het niet goed verwerken en worden de bijbehorende emoties opgeslagen in de cellen van ons lichaam.

Iedere keer als we hetzelfde gevoel ervaren wat we voelden toen we deze negatieve ervaring hadden, zegt ons lichaam: STOP! In ons hoofd weten we dat het een andere situatie is, maar lichamelijk niet. Het is daarom belangrijk de cellen van je lichaam te reinigen. Deze emoties los te laten, zodat je letterlijk met een schone lei kunt beginnen te werken aan je dromen, intenties en doelen.

Zoals de naam van mijn praktijk al doet vermoeden, wordt er in mijn behandelingen vooral gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Juist omdat de therapeutische oliën in ons lichaam op celniveau werken. Zij kunnen in de cellen zelf hun werk doen en zo de cellen, reinigen en herstellen. Ook van de emotionele ballast.

De essentiële oliën die ik gebruik zijn van Young Living. Zij zijn de enige die een continuïteit van hun kwaliteit kunnen waarborgen en voor zulke delicate behandelingen is kwaliteit van de oliën van het grootste belang. Tevens zijn zij wereldleider in essentiële oliën van therapeutische kwaliteit en doen zij dit al ruim 25 jaar.

De behandelingen die ik aanbied zijn:
- Scans
- Aroma Massages
- Emotionele en Mentale ondersteuning
- Healing Touch
Tevens kunt u ook bij mij terecht voor een behandeling van uw dier.

Informatie over de prijzen en het maken van een afspraak vindt u hier.
Het maken van een afspraak kunt u ook online doen