Spring naar inhoud

Raindrop Technique

Aromatherapie voor mensen.

De aromatherapie kan geïntegreerd worden in de healing behandelingen door een verdamper tijdens de sessies aan te zetten met een specifieke olie of door een olie op mijn handen te doen om de frequentie van de energie te verhogen.

Daarnaast geef ik ook aroma massages. Dit zijn massages waarbij essentiële oliën op de huid aangebracht en met diverse massagetechnieken verspreid worden over bijvoorbeeld de rug en/of voeten. Hierbij ligt dus de nadruk op de werking van de oliën. Ik werk uitsluitend met de oliën van Young Living omdat deze oliën biologische geteeld worden en getest worden op de kwaliteit. Meer over de oliën van Young Living kunt u vinden op de betreffende pagina.

 

Raindrop Technique

Deze methode is door Gary Young in 1989 ontwikkeld om het lichaam op alle facetten te ondersteunen en te versterken. Het is een hele krachtige techniek die de cellen reinigt en als het ware reset. Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt. Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben ze effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt werkt het zelfhelend vermogen en afweersysteem optimaal. Waardoor de bron van vele klachten aangepakt wordt en symptomen verdwijnen.

Afhankelijk van de klachten en in overleg zullen de originele oliën gebruikt worden of stel ik een alternatieve samenstelling voor. Deze behandeling duurt anderhalf uur. De prijs is 75 euro.

Aroma Balance Technique

Hier ligt meer de nadruk op balans en ontspanning en is milder dan de Raindrop Technique. Ook hier zal ik aangeven wat elke olie doet en kunnen we eventueel een alternatieve samenstelling toepassen. Deze behandeling duurt anderhalf uur. De prijs is 65 euro.