Spring naar inhoud

Essentiële Oliën

Heb jij dat ook?

Altijd maar moe, maar zodra je in bed ligt je hoofd op hol begint te slaan met allerlei gedachten en dat je nog lang ligt te woelen en draaien voordat je in slaap valt? Of dat je om 5 uur wakker wordt en dan echt niet meer verder kunt slapen? Daardoor de volgende dag moe, uitgeput en met zwaar hoofd uit je bed stapt in plaats van opgefrist en fit?
Dat je luchtwegen vol zitten en je je daardoor benauwd voelt, je neus loopt en je ogen tranen?
Dat je teveel of niet optimaal gegeten hebt en de maag en darmen opspelen?
Dat je naar je tekst op het beeldscherm of boek zit te staren en je niet meer kunt focussen en concentreren?
Dat je gedachten van hot naar her schieten en er niets concreets uit komt?
Dat je altijd loopt te snotteren en te hoesten zodra de ‘R’ in de maand zit en er maar niet vanaf komt?

Ik had dat ook!

Sinds ik bijna 5 jaar terug de essentiële oliën van YHoung Living heb leren kennen, is mijn leven en mijn gezondheid totaal veranderd.
Ik heb ze leren kennen tijdens de cursus Healing Touch for Animals ter versterking van de technieken. Dit was voor mij meteen liefde op het eerste gezicht. Wat een eye-opener en wat mooie dingen kunnen er met deze oliën gebeuren!!

Direct na de eerste kennismaking heb ik zelf een starter kit aangeschaft en ben er thuis mee aan de slag gegaan. Voor mezelf en mijn gezin. Ik gebruik ze dagelijks en kan me nu een dag zonder gewoon niet meer voorstellen. Ik voel me fitter en vitaler, slaap goed, heb een goede weerstand en zit gewoon lekker in mijn vel. In de tijd heb ik geleerd dat ik veel producten gebruikte die de gezondheid van mij en mijn gezin aantastten. Het zijn gewone producten die overal te koop zijn en die juist gekocht worden omdat ze zo lekker ruiken of ons ergens aan herinnert. Deze producten zijn o.a. geurverspreiders, schoonmaakmiddelen, wasverzachters, lichaamsverzorgingsproducten en make-up. De meeste hiervan bevatten meerdere schadelijke stoffen die ons immuunsysteem en hormoonhuishouding aantasten en daarmee onze gezondheid ondermijnen. Zij bevatten synthetische stoffen die via inademen en via de huid in ons lichaam komen en waarmee het zich geen raad weet. Dit uit zich vaak in laag immuunsysteem, allergieën, huiduitslag, slecht slapen, long- en darm problemen, moeheid, gewichtsproblemen, hoofdpijn, problemen met concentratie en focus, depressies, slecht herstellen van ziektes en vele vage klachten waar niet echt de vinger op gelegd kan worden.

Ik heb het heft in eigen hand genomen en stap voor stap deze producten vervangen door een gezond alternatief. Door het gebruik van pure essentiële oliën of producten op natuurlijke (vaak plantaardige) basis verrijkt met deze oliën. Het resultaat is er!

Wat zijn essentiële oliën? Simpel gezegd zijn het de levenssappen van planten die de plant gebruikt om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld schimmels, virussen, bacteriën, temperatuurwisselingen en insecten. Deze zuivere natuurlijke stoffen hebben een positief effect op ons wanneer deze via inademing, via de huid en sommige zelfs via inname in ons lichaam komen. Net als bij de plant versterken ze ons immuunsysteem en ons zelfhelend vermogen.

Ze kunnen ons o.a. helpen om ons lichamelijk en mentaal te ontspannen, een goede nachtrust te hebben, gefocust en geconcentreerd te kunnen werken, ons immuunsysteem te versterken, beter en makkelijker te bewegen, fitter en vitaler te voelen en de lucht te zuiveren.

Essentiële oliën zijn effectief en eenvoudig in gebruik. Daarnaast hebben ze ook nog de plezierige eigenschap dat ze heerlijk ruiken. Zo vang je twee vliegen in 1 klap.

Wilt je meer informatie over essentiële oliën en hoe je ze zelf kunt gebruiken? Kom dan naar één van de data die in de agenda staan.

Ik vertel je wat ze voor je kunnen betekenen en laat ze je ook zelf ervaren door ze te ruiken, te voelen en zelfs te proeven!

Tenzij anders vermeld, is de informatie gratis. Dus neem gezellig een familielid of vriend(in) mee.