Spring naar inhoud

Emotionele en Mentale ondersteuning

De essentiële oliën van Young Living kunnen ook op emotioneel en mentaal gebied zeker een helpende hand bieden. Ik gebruik hier 2 technieken voor. De ene is een beetje te vergelijken met EMDR of EFT, de ander is meer een massage op het hoofd.

 

Aroma Freedom Technique

Loop je vast in het dagelijkse leven? Is er iets dat je heel graag wilt bereiken maar lukt het maar niet? Dat kan bijvoorbeeld omdat je innerlijke stem zegt dat het toch niet gaat lukken, dat je het niet durft, dat je niet goed genoeg bent of omdat je het al zo vaak geprobeerd hebt. Vaak willen we onszelf beschermen om foute beslissingen te nemen. Blijven we liever bij wat vertrouwd is en daarmee veiliger aanvoelt, dan dat we de stap wagen naar een manier van leven dat we eigenlijk liever willen.  

Zo'n stap buiten je comfortzone is best eng, maar kan zoveel moois met zich meebrengen. Zo'n stap kan zijn een studie oppakken, een eigen bedrijf beginnen, een gesprek aangaan met je baas, stoppen met die ene verslaving, die gezonde levensstijl oppakken, maar ook grenzen stellen, nee durven zeggen, als zorgouder ook voor jezelf zorgen waardoor je beter voor je kind(eren) kunt zorgen. 

De Aroma Freedom Technque is hiervoor een gewilde methode geworden omdat het ons letterlijk helpt om te komen van waar we zijn naar waar we willen zijn. Het helpt ons de blokkades en beperkende overtuigingen te identificeren en op te heffen die ons verhinderden om ons absoluut beste zelf te worden en de verlangens van ons hart na te streven. Onze dromen na te leven.

Naast het nastreven van een doel, bied Aroma Freedom ook de mogelijkheid om negatieve en zelfs traumatische herinneringen los te kunnen laten. Dit gebeurt met een gelijksoortig proces

Aroma Freedom Technique is een proces waarbij ik je met behulp van specifieke essentiële oliën stap voor stap dichter bij je doel begeleid. Dat doel wordt bijna altijd in één sessie behaald. Afhankelijk van hoeveel beperkingen en blokkades we onderweg tegenkomen, duurt zo'n sessie 45 minuten tot 2 uur.  Meestal tussen de 60 en 90 minuten. Je betaalt voor de benodigde tijd.

Aroma Freedom Technique kan zowel face-to-face als online gedaan worden en één op één of in een groepsverband. Door het met meerdere personen te doen, kan het de onderlinge band en het begrip naar elkaar ook versterken. Ideaal voor bedrijven, teams, verenigingen, een specifieke doelgroep of gewoon leuk met vriend(inn)en. Je kunt kiezen voor een gezamelijk doel, maar ieder kan ook voor zichzelf aan een eigen doel werken en dan kunnen het ook onbekenden zijn met wie je een sessie doet.
Alles is mogelijk en daardoor zo aan te passen wat het beste bij jou past.

 

 

Emotional Release with Essential Oils

Door speciaal geselecteerde oliën met specifieke technieken aan te brengen, voornamelijk op het hoofd, worden emoties op celniveau vrij gemaakt waarna ze losgelaten kunnen worden. Hierdoor hoeven ze niet worden herbeleefd, dus werkt deze techniek zelfs als de oorsprong ver weggedrukt of niet bekend is.

 

 

Soul Essence Therapy

Deze therapy maakt geen gebruik van een apparaat wat meet welk product van Young Living je nodig heeft, maar je meet met je eigen lichaam. Dat gebeurt d.m.v. een balanstest. Je lichaam weet vaak heel goed wat je nodig hebt. Of het nu lichamelijk, mentaal of emotioneel is. Door jezelf staande specifieke ja/nee vragen te stellen, geeft je lichaam antwoord doordat je naar voren (ja) of naar achter (nee) gaat hellen. 
Van te voren stel jezelf een doel waar je aan wilt werken, ik stel je de vragen en je lichaam geeft de antwoorden. Aan het einde van de sessie krijg je de uitslag per app of mail toegestuurd, wat jezelf het prettigst vindt.