Frequentie Therapie

 

Wat doet frequentie therapie?

Frequentie therapie verhoogt de frequentie in ons lichaam zodat ons welzijn versterkt wordt.
Dit geldt voor zowel je lichamelijke als je geestelijke welzijn. Bijvoorbeeld:

Loslaten van stress

Betere concentratie

Energie opladen bij vermoeidheid

Balanceren van hormonen

Herstel spieren, gewrichten en uithoudingsvermogen

Bevorderen van geestelijk welzijn

Bio-energetische harmonie

Balanceren van meridianen en chakra’s

Aura scannen en versterken

Essential Freedom frequentie therapie Healy

Hoe werkt het?

Essential Freedom Healy frequentie
Met frequentie therapie worden frequenties naar je lichaam gestuurd om de frequentie van jouw lichaam te verhogen. Dit zorgt ervoor dat de spanning van de cellen verlaagd (meer negatief) worden en zo het spanningsverschil binnen en buiten de cel vergroot wordt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen makkelijker naar binnen en de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Wat resulteert in een gezondere cel. En hoe gezonder de cellen, hoe gezonder het lichaam. Omdat elk onderdeel van ons lichaam een eigen frequentie heeft, worden afhankelijk van de frequentie die gestuurd wordt specifieke cellen aangesproken. 
In mijn praktijk werk ik met de Healy. De Healy is een holistisch frequentie apparaatje dat werkt met microstroom en een quantum sensor. Het mooie van de Healy is dat hij continu met je lichaam communiceert en zo precies meet met welke frequentie jij het meest resoneert. Dit zijn de frequenties waar jij het meeste baat bij hebt. Deze frequenties worden dan naar jouw lichaam gestuurd. Zo ontvang je alleen die frequenties waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

De Healy kan op 3 manieren gebruikt worden

Essential Freedom Healy

Met microstroom

Hierbij wordt de spanning van de cel verlaagd waardoor een soort verjonging optreedt. De cel kan daardoor voedingsstoffen beter opnemen en afvalstoffen beter afvoeren. Hierdoor functioneert de cel beter en daardoor het lichaam ook. De microstroom wordt gestuurd via draadjes welke vastzitten aan polsbandjes, plakkers of oorclips. Deze functie werkt direct op het lichaam.

 

Met de coil

Dit is een extra accessoire waardoor de frequenties zonder de microstroom verstuurd worden. Hierbij wordt  dus puur met frequentie gewerkt. Het voordeel hiervan is dat deze manier minder direct is dan met microstroom en daardoor milder. Deze methode is hierdoor geschikt voor jong en oud en voor mens en dier. Deze functie werkt op het energetische veld.

 

Met de quantum sensor

Dit is het paradepaardje van de Healy. Hiermee kan de behandeling ook op afstand gebeuren.
Met deze methode wordt precies gescand welke frequenties jij nodig hebt voor een specifiek doel. Deze frequenties worden dan via het informatieveld gestuurd.

Verschillende behandelingen met de Healy

Deze informatie volgt nog

Zelf aan de slag met de Healy

Deze informatie volgt nog

Veel gestelde vragen

In principe kan iedereen genieten van een aroma-massage omdat de oliën op elke persoon afgestemd kunnen worden.
Echter adviseer ik eerst met je arts te overleggen als je onder controle staat van een specialist en/of als je medicijnen slikt. Ik voer geen aroma-massages uit bij:
– Zwangerschap. Zeker niet in de eerste 3 maanden.
– Operatie, nekletsel of whiplash. Indien korter dan 1 jaar geleden.
– Verhoging of koorts. Dat is een teken dat je lichaam tegen een infectie vecht. Een aroma-massage kan dan teveel zijn.
– Indien je onder invloed bent van drank of drugs. Er is dan niet te zeggen wat het effect van een aroma-massage is.

Is een frequentie therapie veilig?

Doordat de Healy continue met jou communiceert, worden alleen die frequenties verstuurd waarmee jij resoneert. Hierdoor krijg jij de best mogelijke frequenties.

Doordat ook de intensiteit ingesteld kan worden is het bij normaal gebruik veilig.

Let op! Frequentie therapie is geen manier van diagnose stellen noch om ziektes en aandoeningen te behandelen. Advies blijft altijd om daarvoor contact met je arts op te nemen.

Heb je een ziekte of aandoening en ben je daarvoor onder behandeling, neem dan eerst contact op met je behandelend arts en overleg of frequentie therapie voor jou geshikt is.

Is frequentie therapie voor iedereen geschikt?

Frequentie therapie wordt afgeraden bij vrouwen die zwanger zijn. Puur omdat niet bekend is welk effect het op de ongeboren vrucht heeft.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van microstroom, is frequentie therapie niet geschikt voor jonge kinderen en mensen met epilepsie, met een pacemaker of ander electronisch element in hun lichaam. Wanneer er grotere stukken metaal in het lichaam aanwezig zijn, dien je daar rekening mee te houden met het aansluiten van de bedrading.

Met de coil zijn deze restricties er niet.

Wanneer gebruik van de scanner, spellt dit sowieso niet omdat je dan met een hele andere manier van frequenties werkt.

Hoe zit het met epilepsie?

Zoals hierboven gemeld, wordt er bij epilepsie geen gebruik gemaakt van microstroom. Dit puur omdat niet bekend of dit als trigger kan fungeren voor een epileptische aanval. Er zijn teveel onzekerheden, dus wordt het niet gebruikt.
Het zijn tenslotte microstromen en theoretisch zou dat een kortsluiting kunnen veroorzaken bij epilepsie, wat een aanval kan uitlokken.

Bij de coil is deze kans er niet, omdat hierbij geen microstroom gebuikt wordt. Alleen puur frequenties.

Datzelfde geldt bij de quantum sensor.

Wat zijn de bijwerkingen van een frequentie therapie?

Enekele van de positieve bijwerkingen staan bovenaan deze pagina genoemd.
Er kunnen echter ook andere bijwerkingen optreden.

Bij overmatig gebruik van de microstroom kunnen er detox reacties optreden, zoals hoofdpijn, duizeligheid en dorst. Daarom wordt geadviseerd om max 3 programma’s per dag met microstroom te draaien en dit rustig op te bouwen. Om te helpen de afvalstoffen beter af te voeren en  de geleiding te verbeteren is het advies om een groot glas water te drinken voordat je de microstroom gebruikt.

Met de coil of quantum sensor is de kans op negatieve bijwerkingen veel minder omdat het niet direct op het lichaam werkt, maar indirect via jouw energetisch veld of het informatieveld.

Hoe vaak kan je frequentie therapie doen?

Afhankelijk van welke vorm je deze toepast, kan het 1 tot meerdere keren per dag gebuikt worden.

Bij microstroom wordt geadviseerd maximaal 3 programma’s per dag te draaien. Dit dien je echter wel eerst rustig op te bouwen. Afhankelijk van jouw disbalans en sensitiviteit kan het zijn dat je met 1 programma per 2 dagen begint.

Omdat de coil in direct op je lichaam werkt, is dit minder intensief en kan je vaker per dag een programma draaien.

Wanneer de quantum sensor gebruikt wordt, dan is de tijdsduur van het trillen veel korter dan het draaien van de programma’s. Hierbij is het juist de bedoeling om de frequenties vaker per dag in het informatieveld te sturen.

Je krijgt het beste resultaat als je een aantal dagen achter elkaar (1 tot 2 weken) dezelfde programma’s draait c.q. uitkomsten van de scans trilt.

Worden bij frequentie therapie iedere keer dezelfde frequenties verstuurd?

Omdat de Healy continue met jouw lichaam c.q. veld communiceert, worden die frequenties verstuurd die jij op dat moment nodig hebt. Dat kan per dag en zelfs per moment van de dag verschillen.

Dat maakt de Healy juist zo bijzonder.

Dus ook al zou je steeds hetzelfde programma draaien, dan krijg je niet iedere keer exact dezelfde frequenties.

In totaal zijn er 144.000 unieke (gouden) frequenties gedefineerd. In een programma kunnen er zo’n 400 frequenties zitten die bij het doen van dat programma passen. Echter heb jij die niet allemaal nodig. Jij krijgt alleen die frequenties waarmee jij het beste resoneert. Dus waar jij het meeste baat bij hebt.

Hoe weet je welk programma je moet kiezen?

De programma’s zijn in groepen onderverdeeld. De naam van het programma geeft aan waarvoor het bedoeld is.

Hou in gedachte dat het een holistische therapie is. Kijk dus naar het gehele plaatje en niet alleen naar de symptomen.

Doordat je alleen die frequenties krijgt waarmee jij resoneert, kan je nooit echt een foute keuze maken. Het zal hooguit minder effectief zijn.

Met een scan wordt er met percentages aangegeven in welke mate jij dat betreffende programma/ die voedingsstof nodig hebt. Je kan evt de lage percentages verwijderen.

Moet ik voor elke sessie bij jou komen?

Dat hoeft zeker niet.

Voor behandeling met de microstroom of coil, maken we wel een afspraak op de praktijk. Daar bespreken we je doelen en draaien we hier het eerste programma. Als je het wilt, kan je daarna een Healy huren en thuis zelf verder gaan. Dan zou je zelfs je andere huisgenoten kunnen laten profiteren van de Healy.

Wanneer je met de quantum sensor een scan wil laten uitvoeren, kan dat hier in de praktijk, maar dat kan ook op afstand. Bij voorkeur dan via Zoom, zodat jij dan het proces kan volgen. Ik stuur deze frequenties over een afgesproken periode meerdere keren per dag naar jou toe.

Hoe lang duurt een frequentie therapie sessie?

Wanneer je bij mij komt voor een behandeling met microstroom of coil, duurt een sessie één tot anderhalf uur. Afhankelijk van de duur van het gekozen programma. Deze duren gemiddeld zo’n 50 minuten.

Wil je een scan en behandeling met de quantum sensor, dan duurt de sessie 45 minuten.

Wat kost een frequentie therapie behandeling

Een sessie met microstroom of coil kost 50 euro voor het eerste uur, daarna is het 12,50 per kwartier wat het langer duurt.

Een sessie voor een scan en behandeling met de quantum sensor kost 100 euro. Dit is inclusief 1 week lang meerdere keren per  dag de frequenties door sturen.
Voor elke week extra komt er 50 euro bij.

Wil je een Healy huren om er zelf thuis mee aan de slag te gaan, dan is dat alleen mogelijk na een eerste sessie bij mij.
De kosten zijn:
– Alleen microstroom: 35 euro per week
– Met coil erbij: 40 euro per week
– Met quantum sensor: 50 euro per week

Afspraak maken

Je bent welkom in mijn praktijk in Uithoorn om te profiteren van een frequentie therapie sessie.
Voor een sessie via de quantum sensor kan het ook via Zoom.
Je kan hiervoor een afspraak maken op maandag t/m vrijdag om 10:30 en om 13:00 uur.
Andere dagen en tijden zijn mogelijk in overleg.
Een afspraak kan je inplannen met onderstaande knop.
Het is ook mogelijk om ‘s avonds een sessie via Zoom te maken
Dit kan op maandag t/m vrijdag om 20:30 uur.
Andere dagen en tijden zijn mogelijk in overleg.
Deze afspraak kan je inplannen met onderstaande knop.
Chat openen
Hi 👋
Waarmee kan ik je helpen?