Spring naar inhoud

Nieuws

Om je te helpen je dromen, intenties en goede voornemens na te streven, zijn er speciale aanbiedingen voor januari.

Voor een complete aroma massage of een Aroma Freedom behandeling betaal je in januari geen € 95,00 of € 90,00, maar € 80,00.

Maak je 2 afpraken, dan betaal je voor ze samen € 150,00.

Boek je meteen het pakket van 3 afspraken, dan is det slechts € 190,00.

Mooie gelegenheid om een afspraak te maken.

Op vrijdag 10 januari en vrijdag 31 januari ben heb ik een speciale ruimte bij Hair Love Care. Wil je op een andere dag een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Deze therapie maakt geen gebruik van een apparaat wat meet welk product van Young Living je nodig heeft, maar je meet met je eigen lichaam. Dat gebeurt d.m.v. een balanstest. Je lichaam weet heel goed wat je nodig hebt. Of het nu lichamelijk, mentaal of emotioneel is. Door jezelf staande specifieke ja/nee vragen te stellen, geeft je lichaam antwoord doordat je naar voren (ja) of naar achter (nee) gaat hellen. 
Van te voren stel jezelf een doel waar je aan wilt werken, daarna stel ik je vragen en je lichaam geeft antwoord. Zo lopen we stap voor stap het hele proces door en aan het einde van de sessie weet je precies welke producten je hoe en hoelang moet gebruiken. Na afloop krijg je de uitslag per app of mail toegestuurd, wat jezelf het prettigst vindt.

Vanaf vandaag kan je me iedere vrijdag vinden bij de Kapsalon Hair Love Care in het winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn. 
Ik geef er aroma massages en informatie over de oliën en overige producten van Young Living.

In de maand december zal ik er vaker zijn om mezelf te introduceren en de kappersklanten te trakteren op een gratis ontspannende handmassage.

Tevens kan je er terecht voor de aromasieraden van Aromahangers.nl.
Dus ben je op zoek naar leuke cadeaus voor de feestdagen, kom eens langs voor een aromasieraad of geef een cadeaubon voor een behandeling.

Je kan terecht voor een aroma massage, emotionele en mentale ondersteuning of een scan.

Aroma massage:
- handmassage (15 min)
- voetmassage (30 min)
- rugmassage (60 min)
- complete massage (90 min)

Mentale ondersteuning:
- Aroma Freedom Technique (90 min)
- Emotional Release with Essential Oils (90 min)

Etherische olie scan:
- iTOVi (15 min)
  i.c.m. aroma massage (10 min)
- Zyto Balance (30 min)
  i.c.m. aroma massage (20 min)

De vitrine met een deel van mijn aromasieraden en oliën van Young Living

Per 1 augustus heeft mijn praktijk een nieuwe naam:
ESSENTIAL FREEDOM
Nou ja, hij is iets aangepast.

Dat heeft twee redenen:
- Ten eerste is vrijheid iets dat altijd hoog in mijn vaandel staat. Iets dat zeer belangrijk is voor mij. Ik moet me vrij voelen. Dat is dan ook iets wat ik graag aan mijn cliënten mee wil geven. Op welke manier zij dat ook willen ervaren. Vrijheid in hun denken, vrij van lichamelijke ongemakken, vrij van emotionele ballast en ook vrijheid in financiële zin. Vrijheid om het leven te leiden waar je van droomt. Vrijheid is een essentie van het leven.
- Ten tweede ga ik me steeds meer toeleggen op behandelingen met de essentiële oliën van Young Living, zoals de Raindrop Technique, Aroma Balance, Vitaflex, Emotional Release en hopelijk binnenkort ook Aroma Freedom Techniek. Dus vrijheid door essentiële oliën.

Fijn dat je me gevonden hebt.
Op deze site vind je meer informatie over mijn praktijk, Young Living, de workshops en cursussen die ik geef en wat achtergrond infromatie over mezelf.

Bij vragen kun je contact met me opnemen via het contactformulier, via email op anneloes@essentialenergy.nl of via de telefoon: o6-12119111.