Spring naar inhoud

Scans

Met behulp van een scan kan precies bepaald worden welke olie of supplement jou het beste kan ondersteunen. Advies is om regelmatig (bijvoorbeeld maandelijks) een scan te doen. De scans kunnen ook gecombineerd worden met een aroma massage om te bepalen welke oliën ingezet gaan worden tijdens de behandeling. Er zijn 3 mogelijkheden:

 

iTOVi scan

Dit is een kleine handscanner die naar keuze meet op oliën en/of supplementen en aangeeft aan welke olie of supplement je lichaam het meeste behoefte heeft. Naast een algemeen advies, krijg je ook een advies over het ondersteunen van verschillende emoties en lichaamssystemen.
De uitslag wordt uitgelegd en je krijgt hem direct per mail toegestuurd.
Om deze optimaal te kunnen lezen, dien je wel de gratis app te downloaden.

Zyto scan

Dit is een zeer uitgebreide scan die op meer punten informatie geeft en meer de diepte in gaat. Zo kunt je zien in welke mate er onbalans is en wordt precies aangegeven hoever een product helpt om de balans te herstellen.
De scan maakt daarbij een verdeling over 4 lichaamssystemen: detoxificatie-, spijsverterings-, endocrien- (hormoon) en immuunsysteem. Ook wordt uw levensstijl meegenomen in het gezondheidsadvies en krijg je advies welke therapiën/behandelingen goed voor je kunnen zijn.
De uitslag wordt uitgelegd en u krijgt hem direct per mail toegestuurd.

Soul Essence Therapy

Deze therapy maakt geen gebruik van een apparaat wat meet welk product van Young Living je nodig heeft, maar je meet met je eigen lichaam. Dat gebeurt d.m.v. een balanstest. Je lichaam weet vaak heel goed wat je nodig hebt. Of het nu lichamelijk, mentaal of emotioneel is. Door jezelf staande specifieke ja/nee vragen te stellen, geeft je lichaam antwoord doordat je naar voren (ja) of naar achter (nee) gaat hellen. 
Van te voren stel jezelf een doel waar je aan wilt werken, ik stel je de vragen en je lichaam geeft de antwoorden. Aan het einde van de sessie krijg je de uitslag per app of mail toegestuurd, wat jezelf het prettigst vindt.