Spring naar inhoud

Wie ben ik

Hallo, ik ben Anneloes Mulder, 49 en woon samen met mijn man en zoon in Uithoorn. Ik begon mijn reis met essentiële oliën in 2014 toen ik iets zocht om ons paard te helpen en daarbij hoopte ik ook mijn verstandelijk gehandicapte en chronisch zieke zoon te ondersteunen. Daarom ben ik de opleiding Healing Touch for Animals (HTA) gaan doen. Tijdens deze opleiding werden de essentiële oliën van Young Living geïntroduceerd als een hulpmiddel bij de HTA-technieken, maar ook als een techniek op zichzelf. Op het moment dat ik de kracht van deze oliën voelde en zag hoe de dieren hierop reageerden, ook al werd er maar 1 druppel gebruikt, werd ik er meteen verliefd op.
Ik kocht de Premium Starter Kit en begon meteen de oliën dagelijks te gebruiken in mijn gezin. Deze oliën hebben zo'n positieve impact op ons leven gehad, dat we uit de overlevingsstand geklommen zijn en weer volop kunnen genieten van het leven. 
Dat is iets wat ik iedereen gun. Vandaar dat ik mijn praktijk heb opgericht om ook anderen hiermee te ondersteunen.

Als verzorger voor mijn zoon Jake, die het Syndroom van Dravet heeft, en mijn man, die twee keer een beroerte heeft gehad, is het vooral mijn passie om andere zorgouders en mantelzorgers te helpen omgaan met de problemen en soms echte trauma's waarmee ze worden geconfronteerd. Ik wil hen helpen hun weg te vinden om voor hun dierbaren te zorgen terwijl ze zelf sterk blijven. Dat is mijn doel in het leven. Niet alleen om zelf een leven te leiden vrij van zorgen en ballast, maar ook om anderen te helpen dit te bereiken en vooral ouders van zorgintensieve kinderen.