Selecteer een pagina

Mijn aanbod

Creëer liefdevol jouw ideale leven

Wil jij zelf actief bezig zijn met je welzijn en gezondheid?  Geen symptoom bestrijding maar je lichaam en geest zo in balans brengen dat het zelfhelend vermogen van het lichaam geoptimaliseerd word zodat het zichzelf kan herstellen?
Wil je controle over jouw lichaam en leven? Ik kan je daarbij helpen.
Kijk bij mijn aanbod en zie wat mogelijk is. Of je nu één ding wilt, of een combinatie van wat ik aanbied, bij mij ben je aan het juiste adres om weer grip op je leven te krijgen.

Een weldaad voor lichaam en geest

Aroma-massage

Iedere dag zorgen we trouw dat onze telefoon opgeladen wordt, maar hoe zorg jij dat jezelf opgeladen wordt? Dat kan met een aroma-massage.

Een aroma-massage is een lichte massage met essentiële oliën die je lichaam en geest balanceert. Het brengt je weer in contact met je lichaam en helpt je te ontspannen. Die broodnodige ontspanning om weer op te kunnen laden.

De keuze van de oliën bepaalt welke effect bereikt gaat worden met de massage. Ga je voor pure ontspanning, boosten immuunsysteem, soepele spieren, hormoon balans, meer energie en helderheid of een combinatie. Met een aroma-massage is het allemaal mogelijk.

Weg met beperkende gedachten

Aroma Freedom Technique

Wil jij graag af van dat lastige stemmetje in je hoofd dat zegt dat je iets niet kan? Dat je niet goed genoeg bent, niet slim genoeg, te zwak, te oud. Dit zijn allemaal overtuigingen en etiketten die we in de loop van ons leven opgeplakt hebben gekregen. Door anderen en door onszelf. Aroma Freedom Technique is een fijne manier om daar permanent mee af te rekenen.
Aroma Freedom Technique wordt ook ingezet bij traumaverwerking.

Bereik je dromen doeltreffend

Goal Mapping

Goal Mapping is een beproefde methode waarbij je jouw dromen om kunt zetten naar echte doelen. Doordat je precies aangeeft welke stappen je moet zetten en wie of welk deel van jou je nodig hebt om die stappen te zetten, zal je inzien dat jouw dromen ook werkelijkheid kunnen worden.

Goal Mapping is zo effectief, omdat je beide hersenhelften activeert op een dusdanige manier dat er als het ware een lampje gaat branden.

 

  Trajecten

Op weg naar jezelf

Heb jij jezelf zolang weggecijferd dat je jezelf bent kwijtgeraakt?
Wil je jezelf weer herontdekken, je eigen identiteit terugvinden en weten waar jij nu echt blij van wordt?
Stap dan samen met mij in het traject ‘Op weg naar jezelf’.
Hierin ga ik eerst zorgen dat je energetisch weer in balans bent. Dat is de basis. Wanneer jouw fundering hersteld is, kunnen we gaan opbouwen.

Samen stemmen we af wat het is dat je wilt bereiken en wordt het traject op jouw behoeftes en verlangens aangepast.
Er is een traject van 6 sessies en van 13 sessies.

Chat openen
Hi 👋
Waarmee kan ik je helpen?