Mijn aanbod

Creëer liefdevol jouw ideale leven

Wil jij zelf actief bezig zijn met je welzijn en gezondheid?  Geen symptoom bestrijding maar je lichaam en geest zo in balans brengen dat het zelfhelend vermogen van het lichaam geoptimaliseerd word zodat het zichzelf kan herstellen?
Wil je controle over jouw lichaam en leven? Ik kan je daarbij helpen.
Kijk bij mijn aanbod en zie wat mogelijk is. Of je nu één ding wilt, of een combinatie van wat ik aanbied, bij mij ben je aan het juiste adres om weer grip op je leven te krijgen.

Een weldaad voor lichaam en geest

Aroma-massage

Iedere dag zorgen we trouw dat onze telefoon opgeladen wordt, maar hoe zorg jij dat jezelf opgeladen wordt? Dat kan met een aroma-massage.

Een aroma-massage is een lichte massage met essentiële oliën die je lichaam en geest balanceert. Het brengt je weer in contact met je lichaam en helpt je te ontspannen. Die broodnodige ontspanning om weer op te kunnen laden.

De keuze van de oliën bepaalt welke effect bereikt gaat worden met de massage. Ga je voor pure ontspanning, boosten immuunsysteem, soepele spieren, hormoon balans, meer energie en helderheid of een combinatie. Met een aroma-massage is het allemaal mogelijk.

Weg met beperkende gedachten

Aroma Freedom Technique

Wil jij graag af van dat lastige stemmetje in je hoofd dat zegt dat je iets niet kan? Dat je niet goed genoeg bent, niet slim genoeg, te zwak, te oud. Dit zijn allemaal overtuigingen en etiketten die we in de loop van ons leven opgeplakt hebben gekregen. Door anderen en door onszelf. Aroma Freedom Technique is een fijne manier om daar permanent mee af te rekenen.
Aroma Freedom Technique wordt ook ingezet bij traumaverwerking.

Alles is Energie

Healy frequentietherapie

Alles heeft een eigen frequentie. Een gezond lichaam heeft een frequentie tussen de 62 en 78 MHz. Wanneer deze onder de 58 MHz komt, worden we ziek. Het is dus zaak om onze frequentie zo hoog mogelijk te houden.

Dat geldt niet alleen voor het fysieke lichaam maar ook voor ons mentale en emotionele welzijn. Met de frequentietherapie van Healy kan je dat heel gericht doen.

Bereik je dromen doeltreffend

Goal Mapping

Goal Mapping is een beproefde methode waarbij je jouw dromen om kunt zetten naar echte doelen. Doordat je precies aangeeft welke stappen je moet zetten en wie of welk deel van jou je nodig hebt om die stappen te zetten, zal je inzien dat jouw dromen ook werkelijkheid kunnen worden.

Goal Mapping is zo effectief, omdat je beide hersenhelften activeert op een dusdanige manier dat er als het ware een lampje gaat branden.